Penyelidik IPTA dapat skim insentif sukan - Berita Harian , Khairina Yasin (2008)
Sebelas penyelidik institusi pengajian tinggi awam (IPTA) terpilih menerima Skim Insentif Penyelidikan Sukan sejak ia mula diperkenalkan Kementerian Pengajian Tinggi melalui Bahagian Sukan, tahun lalu.