UPM Menang 6 Pingat Di Pittsburgh - Berita Harian, (2008)
ÜNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) mencatat kejayaan memberangsangkan apabila lima penyertaannya meraih enam pi ngat iaitu dua emas tiga perak dan satu gangsa pada Pameran Penyelidikan Invention and New Product Exposition Inpex di Pittsburgh Pennsylvania Amerika Syarikat baru-baru ini.