Graduan UPM masih tunggu biasiswa - Berita Harian, Naimah (2003)
Saya, pelajar ijazah Sarjana Muda Pendidikan, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah sebulan mengajar di sebuah sekolah di selatan tanah air.