5,937 bakal graduan UPM ikuti kursus - Berita Harian, (2007)
Kursus Keterampilan Graduan (Finishing School) Universiti Putra Malaysia (UPM) yang bertujuan menyediakan pelajar menghadapi dunia pekerjaan mendapat sambutan memberangsangkan apabila seramai 5,937 pelajar tahun akhir mengikuti program itu yang julung kali diperkenalkan pada tahun ini.