Pemandu Teksi Caj Tambang Tidak Ikut Meter - Utusan Malaysia, Wan Syamsul Amily Wan Seadey (2008)
Pemandu teksi Lembah Klang yang merosot pendapatan mereka kesan kenaikan harga minyak awal bulan ini mula bertindak mengenakan caj sesnka hati ke atas penumpang.