6,265 siswa lafaz ikrar - Harian Metro, Murni Wan Omar (2004)
Seramai 6,265 pelajar baru Universiti Putra Malaysia (UPM) melafazkan ikrar serta menandatangani akujanji di hadapan Naib Canselor di Dewan Besar Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, di sini, semalam.