UPM sedia 73 program ijazah - Berita Harian (2003)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menawarkan 73 program ijazah sarjana muda atau dinamakan bachelor di universiti itu bagi kemasukkan Sesi Akademik Mei 2003/2004 untuk lulusan Program Matrikulasi, Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia dan kelayakan lain yang setaraf.