UPM tarik 3,000 pelajar asing - Kosmo (2006)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menyasarkan kemasukkan kira-kira 3,000 penuntut asing pasca siswazah daripada jumlah keseluruhan penuntutnya yang dijangka mencapai 26,000 orang menjelang 2010.