Potensi Jarak Biji Bunga Sebagai Alternatif Ganti Bahan Api - Berita Harian, (2008)
APABILA subsidi minyak distruktur semula ramai mengimpikan bahan api alternatif yang murah. Seluruh pelosok dunia kini terdesak mencari alternatif minyak yang kosnya rendah dan selamat bagi mengurangkan kebergantungan terhadap minyak.