UPM Tingkat Penyelidikan Hutan Di Sarawak - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUCHING , 6 November – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan kerajaan Negeri Sarawak yang diwakili oleh Jabatan Hutan Sarawak (JHS) telah menandatangani memorandum persefahaman (MoU) kerjasama dalam bidang perhutanan seperti penyelidikan, konsultansi dan latihan bagi memantapkan pengurusan hutan lestari di negeri ini.