Anugerah Media UPM Iktiraf Sumbangan Media - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 16 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengorak langkah mengiktiraf sumbangan media massa tempatan dengan menganjurkan Anugerah Media UPM 2008 / 2009 sempena majlis ‘UPM Bersama Media’ di Sheraton Imperial di sini.