Zahir Terus Ditimpa Malang - Utusan Malaysia (2008)
Bekas pegawai bank yang juga orang kurang upaya (OKU) Mohd Zahir Zainol 41 sekali lagi terpaksa menjadi penganggur selepas ditamatkan perkhidmatan di Pejabat Pergerakan Pemuda UMNO Baling sejak sebulan lalu.