Agihan Faedah Pembekalan Teknologi Koko - Shamsudin, Mad Nasir (Universiti Putra Malaysia Press, 1993)
Agihan faedah pembekalan teknologi koko telah dianggarkan di antara pengeluar dan pengguna, dan di antara estet dan pekebun kecil. Penemuan kajian menunjukkan bahawa sebahagian besar faedah dinikmati oleh pengguna, dan di antara pengeluar, estet mendapat faedah yang lebih dibandingkan dengan pekebun keci1.