Usahawan Tani Disasar Hasilkan RM2.4 Bilion - Utusan Malaysia, (2008)
Program Pembangunan Usahawan Asas Tani yang diwujudkan ke arah melahirkan 10,000 usahawan baru dalam sektor pertanian dijangka mampu menjana hasil bernilai RM2.4 bilion pada tahun 2010.