Ceburi Bidang Penternakan - Teknik ternakan perikanan moden tambah pengeluaran - Harian Malaysia, Ruhaiza Rusmin (2008)
MENCEBURI bidang penternakan menjanjikan pulangan lumayan malangnya ada menganggap bidang itu pekerjaan kelas kedua.