Tiada Rancangan Cari Pengganti 'Manny' - Harian Metro, (2008)
Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hai Ehwal Pengguna (KPDNHEP) tiada rancangan menggantikan Manny anjing pengesan yang dibawa ke negara ini untuk membanteras kegiatan cetak rompak cakera optik yang mati awal bulan lalu.