Pelajar PJJ UPM bimbang mutu ijazah - Berita Harian, Aliszlin (2004)
Suami saya, pelajar jurusan Ijazah Sains Komputer program jarak jauh (PJJ) di Universiti Putra Malaysia (UPM). Apa yang kami kesalkan ialah sikap pengurusan pengajian ini yang seolah-olah menganaktirikan pelajar PJJ.