Pembantu Makmal naik taraf - Berita Harian, Aman Mahmood (2007)
Kira-kira 3,000 pembantu makmal di institusi pengajian tinggi awam (IPTA) dijangka menerima kenaikan taraf jawatan kepada Penolong Pegawai Sains, awal tahun depan.