UPM sedia kemudahan peserta khidmat negara - Harian Metro, (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) dipilih sebagai institusi pengajian tinggi yang sesuai untuk menempatkan peserta Program Khidmat Negara (PKN) di bawah Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN) bagi latihan fasa kedua.