UPM jana pendapatan RM15 juta menerusi pengendalian 77 projek perundingan - Berita Harian, (2008)
Pusat Pembangunan Perniagaan Universiti (UBC), Universiti Putra Malaysia (UPM), menjana pendapatan RM15 juta menerusi pengendalian 77 projek perundingan tahun lalu, peningkatan lebih 100 peratus berbanding RM6.04 juta daripada 35 projek tahun sebelumnya.