UPM Dan La Trobe University Meterai Persefahaman - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 11 Nov – Demi mendedahkan pelajar dengan institusi bereputasi antarabangsa, La Trobe University (LTU), Australia yang berada di tangga 241 QS Top Universities 2009 telah menjalin persefahaman (MoU) dengan Universiti Putra Malaysia (UPM).