Budayakan kerja berprestasi tinggi - Utusan Malaysia, (2008)
Warga Fakulti Sains Universiti Putra Malaysia (UPM) perlu terus membudayakan serta menyebar luas budaya kerja berprestasi tinggi untuk melonjakkan martabat universiti itu ke tahap yang lebih tinggi.