Tidak Sabar Mulakan Projek Ternak Kambing - Utusan Malaysia, (2008)
PESERTA bengkel usahawan kambing Mega-Utusan yakin mampu mengusahakan ladang temakan dengan baik selepas mengikuti bengkel selama dua hari di Homestay Banghuris di Sepang, Selangor baru-baru ini