UPNM Tuan Rumah Sukan Lasak - Berita Harian (2008)
Universiti Nasional Malaysia UPNM bakal melakar sejarah apabila menjadi tuan rumah peringkat akhir kejohanan Malakoff University Duathlon Series 2008 (MUDS) 2008 pada 2 Ogos depan.