Fakulti Bahasa UPM tawar ijazah 2 kursus serentak - Berita Harian, Tamrin Anuar (2003)
Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menawarkan ijazah pertama dengan dua pengkhukusasn serentak sebagai nilai tambah program sedia ada, selain melahirkan lulusan berdaya saing apabila menyertai kerjaya kelak.