244 pelajar cemerlang UPM terima anugerah - Berita Harian, Mohd Feroz Abu Bakar (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menganugerahkan Sijil Kecemerlangan Akademik kepada 244 pelajar diploma dan ijazah pertamanya kerana mencatat Purata Nilai Gred Keseluruhan (PNGK) 3.75 ke atas, dalam satu majlis di Kolej Kelima universiti itu, malam semalam.