Kaedah interaktif mudahkan pelajar PPL UPM - Utusan Malaysia, Mohd. Fairuz Yusof (2008)
Masyarakat kini tidak perlu lagi bimbang dalam melanjutkan pengajian mereka ke peringkat lebih tinggi apabila institusi pengajian tinggi awam dan swasta menawarkan pelbagai program pendidikan dalam meningkatkan ilmu pengetahuan.