Pakar Perlu Bantu Petani Guna Teknologi Baru - Utusan Malaysia, (2008)
Pakar pakar dalam bidang pertanian diminta memainkan peranan aktif sebagai penasihat di samping memberi motivasi kepada golongan petani dalam proses mcnggunakan teknologi baru.