UPM Raih Anugerah - Berita Harian, (2008)
Penyelidik Universiti Putra Malaysia UPM mencatat kejayaan apabila memenangi 10 anugerah pada 19th International Innovation Technology (ITEX) yang berlangsung di Kuala Lumpur Convention Centre baru-baru ini.