Negara Sasar 21 Daging Kambing Tempatan 2010 - Utusan Malaysia, Thomas Chong (2008)
Malaysia dijangka mampu mencapai sasaran menghasilkan sebanyak 21 peratus daging kambing tempatan menjelang tahun 2010 kata Timbalan Ketua Pengarah Pembangunan Jabatan Perkhidmatan Veterinar, Dr. Ibrahim Che Embong.