Berfikir Dulu Sebelum Bertindak - Berita Harian, Tsai Jin (2008)
Saya amat tertarik dengan komentar Dr Sharifudin Lubis dari Universiti Putra Malaysia, Serdang, Selangor yang bertajuk 'Elok Fikir Sendiri Kesan Kegiatan Negatif' dalam ruangan ini, Sabtu lalu.