Isu Politik Dapat Perhatian Di Pentas Baca Puisi Pena - Berita Harian, (2008)
ISU perjuangan bangsa Melayu dalam memulihara hak negara dan bangsa Malaysia menggegarkan Baca Puisi Pena di Rumah Pena Jalan Dewan Bahasa Kuala Lumpur baru baru ini sehingga khalayak pada malam itu terpegun dengan semangatyang dipamerkan deklamator.