Caj Perkhidmatan PTPTN Turun 50 Peratus? - Utusan Malaysia, Hashinah Abdullah (2008)
Kerajaan membayangkan penurunan sebanyak 50 peratus kadar caj perkhidmatan yang dikenakan oleh Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) ke atas setiap peminjamnya.