Elok Fikir Sendiri Kesan Kegiatan Negatif - Berita Harian, Dr Sharifuddin Lubis (2008)
AGAK lama kita tidak mendengar berita penahanan beberapa rakyat Malaysia yang kebanyakannya wanita di penjara di luar negara kerana kesalahan menyeludup dadah ke Amerika Selatan Eropah dan beberapa negara di Asia.