Perkukuhkan Semula Pengembangan Pertanian - Utusan Malaysia, (2008)
Persidangan Antarabangsa Pengembangan Pertanian 2008 (AGREX08) yang diadakan pada 16 hingga 19 Jun ini sememangnya tepat pada masanya bagi memperjelaskan betapa pentingnya aktiviti pengembangan diaktifkan semula dalam usaha memajukan bidang pertanian.