Bengkel Usahawan Kambing Bermula Esok - Utusan Malaysia, (2008)
Bengkel Usahawan Kambing Mega-Utusan dengan rakan strategiknya, Perfect Agro, AgroBank dan Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan bermula esok selama dua hari.