Bengkel Intensif Cendawan 28 Jun - Utusan Malaysia (2008)
Selepas kejayaan Bengkel Pengenalan Usahawan Mega-UPM pada 18 Mei lalu, penganjur telah memilih seramai 50 peserta untuk mengikuti Bengkel Lanjutan Usahawan Cendawan Mega-UPM pada 28 hingga 30 Jun ini. Pemilihan ini dibuat berdasarkan minat dan komitmen yang ditunjukkan semasa bengkel pengenalan lalu serta maklum balas yang diterima oleh pihak penganjur.