110 Pelajar UPM Tawar Khidmat Kesihatan - Utusan Malaysia, (2008)
Sebanyak 110 pelajar Fakulti Perubatan dan Sams Kesihatan (FPSK) Universiti Putra Malaysia UPM akan menawarkan khidmat kesihatan percuma dalam Program Khidmat Masyarakat di Sekolah Kebangsaan Legong Ulu Rembau Negeri Sembilan Sabtu ini.