Persatuan Kemuka Cadangan Perluas Bidang Kriptologi - Berita Harian, Syuhada Choo Abdullah (2008)
PERSATUAN Penyelidikan Kriptologi Malaysia (MSCR) akan mengemukakan cadangan kepada Kementerian Pengajian Tinggi untuk mempeiiuas pelaksanaan bidang pengajian kriptologi ke lebih banyak universiti seluruh negara tidak lama lagi.