Insentif RM500J Bantu Petani Penternak Nelayan - Utusan Malaysia, Rahana Mohd. Dahari (2008)
Kerajaan akan menambah peruntukan sebanyak RM500 juta pada akhir bulan ini untuk membantu golongan petani penternak dan nelayan ekoran kenaikan pelbagai kos termasuk bahan bakar.