Kementerian Kembang Puspa Tani Seluruh Negara - Berita Harian, (2008)
Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani akan mengembangkan Pusal Urusan Sehenti Perkhidmatan dan Informasi Agro Tani (Puspa Tani) ke seluruh negara dalam Rancangan Malaysia Kesepuluh (RMK-10) apabila pusat pertama di Jeli mencapai kejayaan.