ASEAN, UPM buat penyelidikan bersama - Mingguan Malaysia (2008)
Sakretariat ASEAN akan mengadakan kerjasama dengan Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk menjalankan pelbagai penyelidikan dalam bidang ekonomi dan sosial bagi membentuk komuniti ASEAN, kata Setiausaha Agungnya, Dr Surin Pitsuwan.