RM500j Insentif Ringan Beban Sektor Pertanian - Berita Harian, (2008)
Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani menyediakan peruntukan sebanyak RM500 juta bagi membantu meringankan beban mereka yang terbabit dalam sektor pertanian.