UPM catat sejarah guna platform dalam talian untuk sebar ilmu - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 7 April (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) mencipta sejarah sebagai universiti pertama di negara ini menggunakan platform dalam talian untuk memudahkan staf akademiknya menyebarkan ilmu kepada semua pihak yang berminat.