Dusun Mangga Khas Untuk Menggalakkan Pemuliharaan Alam Sekitar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 22 Mac (UPM) - Sekolah Pengajian Siswazah Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama pelajar siswazah UPM International Students Association (UPMISA) telah menganjurkan satu dusun mangga khas yang digelar sebagai “Putra Sarjana 2014” bagi memberi pendedahan dalam menjaga alam sekitar.