Pelajar Kolej Kedua ungguli kejohanan debat bahasa Inggeris UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)

(untitled)
SERDANG, 21 Mac (UPM) – Hujah dari tiga pelajar Kolej Kedua yang membangkang pelaksanaan hukuman dera telah dinobatkan sebagai juara pada kejohanan debat bahasa Inggeris antara kolej yang diadakan pada awal bulan ini.