Atasi Rekod 10 Tahun - Harian Metro, Alias Abd Rani dan Malik Muhamad (2008)
KECEDERAAN tumit kanan belum pulih sepenuhnya tapi ia bukan penghalang kepada adit lompat kijang Kedah Ahmad Firdaus Salim untuk memperbaharui rekod kejohanan yang berusia 10 tahun.