UPM Laksana Penyelidikan Air - Puncak Niaga Holdings akan bekerjasama laksana empat projek dengan kos RM1.5j - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Puncak Research Centre Sdn Bhd (PRCSB) iaitu anak syarikat milik penuh Puncak Niaga Holdings Berhad (PNHB) semalam menandatangani memorandum perjanjian (MoA) untuk bekerjasama dalam aktiviti penyelidikan berteraskan air.