Cabaran keluarga dwikerja - Berita Harian, Halina Mohd Noor (2009)
Ibu bapa hari ini terpaksa berdepan cabaran memainkan peranan lebih efektif bagi memastikan anak terdidik dengan sempurna. Selain kemahiran dan pengetahuan, tidak dinafikan sokongan daripada ahli keluarga lain seperti datuk, nenek, dan pihak berwajib diperlukan seperti taska dan pengasuh berkualiti bagi memastikan anak membesar serta berkembang sempurna.