MARDI pantau kualiti tepati piawaian pasaran dunia - Berita Harian, Nurul Farina Nazlan (2009)
Malaysia kaya dengan pelbagai hasil tumbuhan dan hutan yang banyak menyumbang kepada pembangunan industri perkayuan dan ekonomi negara. Terbaru, sekumpulan penyelidik negara memperkenalkan tumbuhan renek yang berpotensi dlam menghasilkan pelbagai produk berkualiti dan bermutu tinggi.